Nyheder

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

Januar 2021

Projektet "Bevæg dig for Livet - Motion, Leg og Samvær" status opdatering.

Projektet fremvises i Landsbytimen den 24. Februar men kan også læses ved at klikke her 

Januar 2016


Bylauget skyder 2016 i gang med et væld af aktiviteter.

 

Vi starter den 27. januar med foredrag af Familievejleder Lola Jensen.

Den 6. februar inviterer vi til fastelavnsfest i Bramsnæsvighallen.

Og den 15. februar 2016 afholder vi den årlige generalforsamling i Ejby Forsamlingshus.

Du kan læse mere om de enkelte arrangementer under aktiviteter.

Herudover kan vi fortælle, at vi den 17. februar mødes med Vejdirektoratet, hvor vi får anvist, hvor på Elverdamsvej, vi kan få lov at have faste flagpladser. Noget der vil spare en del arbejde, ved fremtidig flagalle gennem byen.

 

Endelig har vi arbejdet på oplæg til nye vedtægter for Bylauget og samtidig fremsendt vores oplæg/ønsker  til Grundejerforeninger/Andelsboligforeninger omkring medlemskaber fra 2017. Du kan læse mere i vores brev til foreninger HER.

 

 

December 2015

 

Så er det vist tid til en opdatering. Bylauget har måske været fraværende her, men har absolut ikke ligget stille. Der har været afholdt 2 fællesmøder for byen, som har givet grobund for mange gode projekter i byen. Der er p.t. en Kulturgruppe i byen, som pr. skrivende stund allerede har afholdt 2 arrangementer. Der er en Richshaw gruppe, som gerne skulle få en bevilling fra kommunen, så vi også i Ejby kan arrangere cykelture for ældre medborgere, som ikke selv har mulighed for at komme ud og nyde naturen omkring os.

 

Der er flere ansøgninger hos kommunen fra forskellige projektgrupper. Bylauget har søgt midler til fornyelse af flagalle og er i dialog med vejdirektoratet omkring dette. Der er søgt midler til forundersøgelse med henblik på eventuelt medborgerhus i Ejby. Der er søgt midler til forundersøgelse omkring en mulig sandstrand ved Nagels Rende og en forbedring af stien til havnen fra Nagels Rende. Der kan forventes svar fra kommunen på ansøgninger efter 18. januar 2016.

 

Vi arbejder sideløbende med dette på, at inddrage grundejerforeninger i et fælles samarbejde til gavn for hele byen.

Allerede nu er vi i gang med at gøre klar til 2016 og kan derfor annoncere et foredrag den 27.1.2016 med Lola Jensen i Multisalen i Ejby. Indtægten fra foredraget går ubeskåret til bylaugets arbejde fremover. Så herfra skal lyde et stort tak til Lola Jensen for dette sponsorat.

 

Til sidst skal lyde et varmt tak til alle, som har bidraget på vores fællesmøder og som arbejder videre med projektet til gavn for byens borgere. Uden jeres indsat var vi ikke nået dertil, hvor vi er i dag.

 

Rigtigt glædelig jul og godt nytår.

 

Følg os på:  https://www.facebook.com/groups/ejbybylaug/ Ligesom vi anbefaler, at du følger disse 

https://www.facebook.com/groups/506912032797157/

https://www.facebook.com/groups/ejby4070